lørdag 22. juni 2013

Jeanettes gode pastasalat

Denne pastasalaten så jeg først oppskriften på Jeanettes blogg (http://ikt-jeanette.blogspot.no/2008/08/skalldyrsalat.html?m=1) for mange år siden. Den smaker fantastisk godt med fersk loff ved siden av. Eller som en rett på et koldtbord. Sjekk forøvrig ut Jeanettes blogg for flere gode oppskrifter og diverse annet fra Jeanettes spennende verden.


Oppskrift


500 g pastaskruer - kokes og kjøles (mens du hakker grønnsaker)
1 glass Fiskemannens pillede reker i lake (300 gr. reker)
1 beger Fiskemannens krepsehaler (200 gr. krepsehaler)
10 smakstomater (mellomstore)
3 paprika (gul, grønn, rød)
1/2 agurk
1/2 rødløk - tynne skiver som deles
1 bunt fersk dill - klippes i glass
1/2 - 3/4 flaske selskapsdressing
1/2 sitron (saften sprutes over og røres inn)

Pasta kokes til de er 'al dente'. Skylles i kaldt vann rett etter koking, så unngår du at de klistrer seg sammen.

Alle ingrediensene hakkes, kuttes og klippes som beskrevet over. Voilá! Enjoy!

Bilde kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar